Normativa i protocol COVID-19

La seguretat individual i pública és una prioritat, per aquest motiu els i les participants han de respectar en tot moment les mesures vigents a Catalunya. A més, abans de participar en qualsevol esdeveniment que organitzem des de la BioMARató us farem arribar les mesures específiques a tenir en compte. 
 • Si decidiu participar de manera individual  d’acord amb la normativa vigent s’ha de tenir en compte en especial: 
 1. No estan permeses les trobades de més de sis persones; recordeu mantenir la distància de 2 metres entre persones. 
 2. Si presenteu símptomes compatibles amb la COVID-19, contacteu amb el sistema públic de salut i quedar-vos a casa
 3. Ús de la mascareta obligatòria per a totes les persones majors de sis anys, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat. Només podeu anar sense mascareta en les immersions de submarinisme, snorkel o apnea.
 4. Tenir en compte el confinament municipal, comarcal o de Catalunya vigent al moment d’organitzar la sortida. 

Normativa i recomanacions al medi natural

Si has decidit unir-te a les nostres activitats, benvingut o benvinguda; ens alegra comptar amb tu! Abans de participar, però, has de tenir en compte aquesta normativa per cuidar la natura i evitar que la nostra activitat tingui un impacte negatiu al medi natural. 

 • Les fotografies i les immersions s’han de fer evitant en tot moment el dany a l’entorn i a les espècies que viuen allà. 
 • Les fotografies de fauna s’han de prendre en tot moment a distància suficient per evitar molèsties, amb actitud respectuosa. No es pot recol·lectar cap exemplar de flora, fauna o mineral.
 • No llenceu deixalles ni cap residu a la costa.
 • Cal respectar en tot moment la normativa vigent, en especial:
 1. DECRET 166/1998, de 8 de juliol, de regulació de l’accés motoritzat al medi natural.
 2. Decret legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals
 3. Decret 148/1992, de 9 de juny, pel qual es regulen les activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar les espècies de la fauna salvatge

Per a més informació i la normativa integral autonòmica pel que fa a la conservació de la biodiversitat podeu accedir a: https://parcs.diba.cat/web/conservacio-de-la-biodiversitat/normativa-autonomica

Organitzadors

El ICM-CSIC es un centro de investigación ubicado en Barcelona para estudiar los océanos y el ecosistema marino. L'ICM-CSIC és un centre de recerca per estudiar els oceans I l'ecosistema marí.

Cos4Cloud es un proyecto europeo Horizon 2020, su objetivo es mejorar las tecnologías de la ciencia ciudadana. 

Anèl·lides-Serveis ambientals, es una compañía para educar, divulgar y promover la conservación del medio marino. í.

Plàncton diving es un centro de submarinismo y esnórquel en Ametlla de Mar (Tarragona).

Xatrac es una asociación medioambiental cuyo objetivo principal es acercar la ciencia y el medioambiente a la sociedad. Se ubica en Lloret de Mar (Girona).

logo_oceanicos

OCEANICOS es una asociación cuya finalidad es concienciar y actuar sobre el medio marino, informar y formar a nuevos buceadores y a la sociedad en general.

El ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni se sitúa en la comarca del Baix Empordà (Girona).