Immersions: Vine a censar la biodiversitat del Fòrum

Astivitat BioMARato 2023 FECDAS
En el marc de la BioMARató i el projecte Europeu ANERIS, la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) conjuntament amb VIMAR i Saitadiving, organitzen una sortida per censar la biodiversitat marina de la zona de banys del Fòrum. 
 
Una de les finalitats del projecte ANERIS (coordinat pel grup d’investigació EMBIMOS de l’Institut de Ciències del Mar, ICM-CSIC) és la d’acostar, connectar i fomentar la cultura marina envers la biodiversitat que conté el litoral català. Però per tal de dur-ho a terme, és imprescindible la col·laboració ciutadana! Durant aquesta sortida, recollirem totes les observacions possibles de biodiversitat marina d’aquest indret de la ciutat comtal, posteriorment, es penjaran al portal de ciència ciutadana MINKA. 
 
Per participar a l’activitat t’has d’inscriute a l’enllaç de sota i crear-te un usuari a la plataforma de ciència ciutadana MINKA.
 

Com arribar? 

https://goo.gl/maps/qkAjcHB5kHUL9WzA8
Zona Fòrum, Moll de la Vela, 1, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona
 

***L’activitat inclou: 

Embarcació, ampolla i ploms (qui tingui ploms propis és preferible que els porti)
 

*** L’activitat NO inclou: 

Material per a realitzar la immersió (vestit de neoprè, aletes, màscara, reguladors, jacket…)
 
**** Imprescindible portar càmera fotogràfica (GoPro, càmeres submergibles, càmeres compactes, càmeres rèflex, etc.) en cas de no tenir-ne, contactar amb mediambient@fecdas.cat
 
Recomanem que porteu elements d’hidratació (aigua, begudes isotòniques…).
 

El qüestionari de salut l’ha d’omplir tothom que faci l’activitat de busseig, en cas que no el feu arribar a FECDAS abans de l’activitat, l’haureu d’omplir al mateix moment de l’arribada.

Qualsevol dubte sobre aquesta activitat contacteu a mediambient@fecdas.cat

 

Comparteix aquesta Activitat

Més posts

Inscriu-te per participar a l'activitat

Mira el vídeo per aprendre com funciona MINKA!​