Submarinisme: Vine a censar la biodiversitat del Port de Barcelona

La Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) conjuntament amb el Club d’Immersió Saita Diving i Escola Port (Formació Professional del Mar) organitzem la primera sortida al Port de Barcelona dins del projecte ANERIS i la BioMARató.

Una de les finalitats del projecte ANERIS (liderat pel grup d’investigació EMBIMOS de l’Institut de Ciències del Mar – CSIC) és la d’acostar, connectar i fomentar la cultura marina envers la biodiversitat que conté el litoral català. Però per tal de dur-ho a terme, és imprescindible la col·laboració ciutadana! Durant aquesta sortida, arribarue amb una embarcació al punt d’immersió situtat al costat de l’escullera de l’Hotel Vela (Barcelona) i recollireu totes les observacions possibles de biodiversitat marina que, posteriorment, es penjaran al portal de ciència ciutadana MINKA.

Tens ganes d’unir-te a nosaltres per censar el màxim d’espècies marines? Omple el formulari  d’inscripció i t’esperem el 12 d’Agost a les 9:00h del matí davant de les instal·lacions de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (Fòrum).

Per poder participar en aquesta activitat és necessària la creació d’usuari a la plataforma de ciència ciutadana MINKA.

Punt de trobada:

https://goo.gl/maps/qkAjcHB5kHUL9WzA8
Zona Fòrum, Moll de la Vela, 1, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona

 

L’activitat inclou:

Embarcació, ampolla i ploms (qui tingui ploms propis és preferible que els porti)

L’activitat NO inclou: 

Material per a realitzar la immersió (vestit de neoprè, aletes, màscara, reguladors, jacket…)

Imprescindible portar càmera fotogràfica:

GoPro, càmeres submergibles, càmeres compactes, càmeres rèflex, etc. En cas de no tenir-ne, contactar amb mediambient@fecdas.cat per aconseguir una per vosaltres
 
Recomanem que porteu elements d’hidratació (aigua, begudes isotòniques…).

Totes les pesones que participin en aquesta activitat en modalitat de busseig hauràn d’omplir el qüestionari de salut i fer-lo arribar a la FECDAS, En cas que no ens els hi feu arribar abans de l’activitat, l’haureu d’omplir al mateix moment de l’arribada.

Contacte: mediambient@fecdas.cat
 
FECDAS us farà arribar un mail amb la confimació de les dades i la formalització de la vostra inscripció!
 
Us hi esperem!!

Comparteix aquesta Activitat

Més posts

Inscriu-te per participar a l'activitat

Mira el vídeo per aprendre com funciona MINKA!​