Sortida nocturna: Vine a censar la biodiversitat marina a Barcelona

BioMARato nocturna

La Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) conjuntament amb VIMAR, Saitadiving i l’Aquarium, organitzen una sortida per censar la biodiversitat marina dins del projecte europeu ANERIS i la BioMARató.

Una de les finalitats del projecte ANERIS (liderat pel grup d’investigació EMBIMOS de l’Institut de Ciències del Mar – CSIC) és la d’acostar, connectar i fomentar la cultura marina envers la biodiversitat que conté el litoral català. Però per tal de dur-ho a terme, és imprescindible la col·laboració ciutadana! Durant aquesta sortida, recollirem totes les observacions possibles de biodiversitat marina d’aquest indret de la ciutat comtal, per posteriorment penjar-les al portal de ciència ciutadana MINKA. Aquesta sortida serà nocturna i es podrà assistir tant en busseig com en snorkel/apnea.

Tens ganes d’unir-te a nosaltres per censar el màxim d’espècies marines? Omple el formulari i t’esperem el 19 d’Agost a les 20:00h a la Zona de Banys del Fòrum! Es fara una xerrada prèvia sobre seguretat en una nocturna en busseig i snorkel/apnea.

Per poder participar en aquesta activitat, a part d’omplir el formulari d’inscripció, has de crear-te un usuari a la plataforma de ciència ciutadana MINKA.

Com arribar? 

Zona Fòrum, Moll de la Vela, 1, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona
 

L’activitat inclou:

Ampolla i ploms (qui tingui ploms propis és preferible que els porti)

L’activitat NO inclou: 

Material per a realitzar la immersió (vestit de neoprè, aletes, màscara, reguladors, jacket…)
 

Imprescindible portar càmera fotogràfica

GoPro, càmeres submergibles, càmeres compactes, càmeres rèflex, etc. En cas de no tenir-ne, contactar amb mediambient@fecdas.cat per aconseguir una per vosaltres
Recomanem que porteu elements d’hidratació (aigua, begudes isotòniques…).

Totes les pesones que participin en aquesta activitat en modalitat de busseig hauràn d’omplir el qüestionari de salut i fer-lo arribar a la FECDAS, En cas que no ens els hi feu arribar abans de l’activitat, l’haureu d’omplir al mateix moment de l’arribada.

Contacte: mediambient@fecdas.cat
 
FECDAS us farà arribar un mail amb la confimació de les dades i la formalització de la vostra inscripció!
 
Us hi esperem!!

Comparteix aquesta Activitat

Més posts

Inscriu-te per participar a l'activitat

Mira el vídeo per aprendre com funciona MINKA!​